søndag den 10. august 2008

Velkommen til min blog!

Det er lidt nervepirrende sådan at offentliggøre sig selv. Selv om jeg har både begribelige, uforgribelige og uangribelige holdninger til hvad som helst, så er det jo ikke det samme som at nogen skulle bekymre sig om at læse det. Men da jeg jo er aktiv i mange sammenhænge, hvor folk forventes at vise mig tillid, så følger der jo også en forpligtelse til at vise hvem jeg er.

Jeg forestiller mig at denne blog primært vil handle om politik: om SF-Bornholm, om SF i Region Hovedstaden, om stort og småt, der falder mig ind som værd at kommentere på – men der vil nok også snige sig nogle generelle tanker ind om livet, universet og alting (symboliseret ved tallet 42) da jeg jo oveni så meget andet også underviser i både litteratur og filosofi. Heldigvis kan man navigere efter kategorier – og det være hermed en opfordring!

Tak fordi du kiggede forbi!

Birgitte Kjøller Pedersen

Ingen kommentarer: