søndag den 10. august 2008

Velkommen til min blog!

Det er lidt nervepirrende sådan at offentliggøre sig selv. Selv om jeg har både begribelige, uforgribelige og uangribelige holdninger til hvad som helst, så er det jo ikke det samme som at nogen skulle bekymre sig om at læse det. Men da jeg jo er aktiv i mange sammenhænge, hvor folk forventes at vise mig tillid, så følger der jo også en forpligtelse til at vise hvem jeg er.

Jeg forestiller mig at denne blog primært vil handle om politik: om SF-Bornholm, om SF i Region Hovedstaden, om stort og småt, der falder mig ind som værd at kommentere på – men der vil nok også snige sig nogle generelle tanker ind om livet, universet og alting (symboliseret ved tallet 42) da jeg jo oveni så meget andet også underviser i både litteratur og filosofi. Heldigvis kan man navigere efter kategorier – og det være hermed en opfordring!

Tak fordi du kiggede forbi!

Birgitte Kjøller Pedersen

1 kommentar:

65in3hbv88 sagde ...

The committee developed the standard over Heated Blankets the course of a number of} years, drawing on input from 3D-printing experts and NIST analysis. They also included feedback on a draft model of the standard launched in 2017. Together with our prospects, we’re proving that nobody is ever restricted to solely affordable, reliable, or sustainable vitality. We connect capital to infrastructure and deliver progressive financial solutions that assist make the world work better. By embracing diverse teams and perspectives, we are better geared up to construct a world that works.