onsdag den 14. oktober 2009

Lokalvalg

Jeg er rodet ind i en masse valg op til den 17. november. For det første stiller jeg op til regionsrådet for Region Hovedstaden. For det andet er jeg formand for SF-Bornholm og som sådan dybt involveret i kommunalvalget på Bornholm.

Det er en utroligt spændende tid - der er meget at gøre både på det politiske og på det organisatoriske plan og der er fuld fart over feltet. Man kommer i kontakt med en masse meget forskellige mennesker, der er involverede, engagerede og ofte begejstrede både for diverse mærkesager, men også for de demokratiske processer. Det er simpelthen sjovt at føre valgkamp.

Men der skal også være tid til at tænke og til at formulere sig til blogs og hjemmesider.

Når jeg stiller op til regionsrådet, er det fordi regionsrådets opgaver er vigtige og umiddlebart vedkommende - også selvom mange borgere ikke rigtig har blik for det. Regionen opleves som meget langt væk, stort og fjernt, men det er nu engang regionens ambulancer, der kører forbi på gaden og det er regionens læger, vi opsøger når vi bliver syge. Det er områder, der har direkte betydning for borgerne.

Det er noget af det, der optager mig, i denne tid - og som jeg skal tage mig tid til t skrive mere om. Til valgkampen har www.sf.dk oprettet kandidatsider, så jeg vil fortsætte - forhåbentlig snart - på Birgitte Kjøller Pedersen.

Ingen kommentarer: